הובלה בקירור

הובלה בקירור יכולה להתבצע החל מטנדר אשר מולבש עליו ארגז וכלה במשאיות גדולות אשר יכולות להוביל עשרות אלפי ק"ג של מזון, ויכולה להגיע עד למינוס 20 מעלות צליוס ( חברות מעטות מגיעות למינוס 30 מעלות), תלוי בציוד אשר יש להוביל ולמרחק.

מי משתמש בשירותי הובלה בקירור: חברות מזון כמו שטראוס, תנובה, טרה, ינון ( מוצרי בצק) וכיוצא בזה אשר משתמשות בשירותי הובלה בקירור באופן קבוע והן סוגרות חוזים אישים עם בעלי משאיות קירור אשר מבצעים "קו" חברות קייטרינג אשר צריכות להוביל מזון בקירור ללקוחות, במקרה כזה ניתן לבצע הובלה חד פעמית או על פי חוזה, תלוי בגודל ובפעילות הקייטרינג. רשתות מזון, מגה, שופר סל, רמי לוי וכיוצא בזה שמובילות מזון קפוא ממחסני הרשת לסניפי הרשת. חברות תרופות אשר משווקות תרופות לבתי מרקחת. חברות אשר מייבאות סחורות לארץ כגון: שוקולדים, תרופות, בשרים דגים וכדומה. רישון להוביל מזון בקירור אם נדרשת להוביל מזון בקירור חשוב לבדוק את התקן והרישיון, לכל חברת משאיות אשר מובילה מזון בקירור נדרש תקן, אשר מספק עבורך אישור לבדיקה שנתית שארגז הקירור עובד בצורה תקינה, בנוסף יש לוודא כי בעל המשאית מחזיק ברישיון קירור, משאית קירור לא תקינה עלולה לגרום לקילקול במזון מה שמוביל לסכנה בריאותית

מאמרים בנושא:

קצין בטיחות בתעבורה
מאמרים

קצין בטיחות בתעבורה

תהליכי התפתחות מואצים וקצין בטיחות בתעבורה בישראל של ימינו לצד תהליכי ההתפתחות המואצים בכל תחומי החיים, הלכו והתרחבו צורכי שינוע סחורות, בעלי חיים ואנשים בין

לחצו כאן לקריאה »

עסקים באתר